perjantai 30. lokakuuta 2009

Ensilumi!

Tänään touhuamme koko päivän kotosalla, lapset jäivät räkänokkina pois hoidosta. Juuri kun kauppareissu oli tehty, alkoi sataa lunta! Tuli niin ihana olo, toivoa siis vielä lumisesta talvesta on! Tästä innostuneena viritin portaiden kaiteeseen sähkövalot; lapset olivat ihan haltioissaan( no, vähän minäkin:D), kun olivat niin kauniit.
Kukkakaupassa kävin tilaamassa meille sellasen lankaköynnöksen, tosin ei takeita että ennen joulua tulis mutta lupasivat soitella sitten. Paljon ihanaa siellä taas oli, mutta koska oli mm. kuumeinen Ilmari autossa, en jäänyt enempiä ihastelemaan. Ainakin kivoja, vanhoja puukoreja oli aikas pino, en vaan tiedä mihin laittaisin;D
Pari päivää sitten kolahti luukusta uusin Koti ja Keittö- lehti, ja voi kun siinä oli upean tunnelmallinen, nauvolainen vanha talo!!!Sitä on ihasteltu:). Varsinkin ko. huushollin pöydällä näkyi juuri niitä laseja, joita olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt, mutta tuloksetta.
Muuten, aivan ihana viikko tulossa; nimittäin valkoinen, Ektorp- kulmasohva tulee meille tiistaina!!JES! Tosin nyt pitää ahkerasti uudelleenorganisoida kaappeja; joudumme siis vähentämään kaappitilaa, mikä ei kyllä ole ihan simppeli homma...Tosin Konttiin lähti juuri jätesäkillinen vanhaa vaatetta aamulla, lisää olis vaikka kuinka ja 3 Ikean kassillista odottaa laputtamista ja kirpparille viemistä. Huh.

Ei kommentteja: