maanantai 9. marraskuuta 2015

Vuonna 1941...

 Oi joi, tein loistavan löydön viime viikolla. Poikkesin varailemaan kirpparipaikkaa itsepalvelukirpparille, missä en ollut ennen edes käynyt. Yllätyin, kun siellä on ilmeisesti omistajan itsensä toimesta myynnissä kaikkea ihanaa oikeasti vanhaa tavaraa ja vaatetta, ja tosi hyväkuntoisiakin vielä. Kyseessä on siis tuo Porin Suursisätori ja paikka oli oikein siisti. 
 Mukaan tarttui heti isojen poikien huoneeseen pikkupöytä yöpöydän virkaa toimittamaan, mutta siitä lisäinfoa myöhemmin, vaatii pientä tuunausta ensin:). Nappasin myös jokusen vanhan sanomalehden vuodelta 1941 föliin kahden euron kappalehintaan. 10 vuotta vanhempia lehtiä ,kuin mitä tämä meidän rintamamiestalo!! Missähän ovat olleet säilössä, kun ovat ihan kuin lukemattomia.
 Lehtiä on ihan hauska lueskella, jotenkin jo ihan lauserakenteet kuulostavat niin hullunkurisilta omaan korvaan puhumattakaan esimerkiksi raflaavista mainoksista tai vaikka uutisista. Ostin nämä kuitenkin tapetinkorvikkeeksi, yläkerran aulan valkoiset ja supertylsät seinät vetäisen näillä näteiksi jahka sellainen hetki löytyy. Päänvaivaa aiheuttaa lähinnä se, että kuulemma noihin pitäisi vetää päälle vielä joku lakka?? Se ei vaan meikäläiselle ole vielä kyselyistä huolimatta selvinnyt, millainen lakka ja lähteekö noi ikänäkään sitten seinästä pois.Mahtaisko joku blogin lukijoista kenties tietää vastauksen?

 Se ois maanantai, sateinen ja harmaa...siitä huolimatta ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja: