maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kevätuutta;)

Hommattiin sen Ikean ison vaatekaapin tilalle Cafe Latte Spiritistä mielettömän ihana talonpoikaiskaappi. Oli muuten pienoinen homma ensin uudelleen sijottaa kaikki se krääsä, mitä siinä isossa kaapissa oli, huh! Nyt tämä kaappi on siis olohuoneessa ja miehen vaatteet mahtuvat sinne just hyvin. Kaappi on tuotu Baltiasta ja ainakin kaapin ovessa on 1922, eli ikääkin on ihan mukavasti;). Tykkään tästä ihan hirveesti. Pitää vielä hehkuttaa Cafe Latte Spritiä, palvelu oli kyllä aivan huippua!!Mukavan rouhee yksityiskohta. Kaapit on kyllä saaneet aikas kahtiajakoisen vastaanoton tuttavapiirissä:D. Muutamat ovat olleet aivan myytyjä ja heti tiedusteelleet, mistä näitä kaappeja oikeen tulee;). Toiset taas ovat hieman katsoneet hitaasti ja kyselleet, että ootko ihan itse maalannut yms. Huomaa, että ihmiset ovat tottuneet kaikenmaailman lastulevyhuonekaluihin, joissa ei ole naarmun naarmua. Harva ymmärtää, että joku voi oikeesti tykätä tälläisistä helmistä.
Lastulevystä muuten eräs huomio...Jossakin postauksessa mainitsin niistä keittiössä olleista pallavaverhoista, mitkä olivat kellastuneet juuri tuossa olkkarin kaapissa ollessaan. Mää luulin, että se johtui auringosta tms, mutta oon aivan vakuuttunut, että se johtuikin säilytyspaikasta. Nimittäin tuon kaapin takaa paljastui entinen valkoinen, nykyään nikotiininkeltainen jalkalista:/. Eli kyllä vaan kuulkaa pitää paikkansa, että lastulevystä lähtee ties mitä huuruja...Älkää ostako.

Melkein naapurissa on Kukkapuoti Johanna, missä on myös maailman paras palvelu ja aina kaikkea ihanaa...sieltä pari keväistä kranssia. Olkkarissa tosin on pieni yliannostus noissa kransseissa, siellä taitaa olla kuusi niitä tällähetkellä...hups.

Kevät on niin ihanaa aikaa, tekis mieli ruopsutella vaan pihaa ja olla muutenkin auringossa, kun sitä vihdoin näkyy. Miinuspuolena on armoton koirakuume; tosin mieskin antoi jo luvan alkaa etsiä sopivaa nöffinkasvattajaa;D. Kyllähän tässä ollaan oltu ilman karvastajaa jo aivan liian pitkään. Myyrätkin ovat tehneet parina talvena ihan kauheesti tuhojaan puutarhassa, koirat piti ne kyllä hyvin poissa.

2 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Upea kaappi:-))

Elisa kirjoitti...

kiitos arja!!