sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ihanaa arkea<3

Pyhäinpäivän vietto sujui täällä varsin leppoisissa merkeissä. Löhöiltiin ja käytiin koko porukka vähän lenkkeilemässä. 5- vee on varsin erikoinen lenkkiseura; kotiinpäin mennessä huutaa suoraa huutoa ettei jaksa. Pienempänä vakiohuuto olikin " lihat on loppu" , kun alkoi väsymään;D. 
 Olin vähän kaavaillut Halloween- aiheista juhlintaa lapsille viime vuoden tapaan. Ahti- vauva on kuitenkin parisen viikkoa valvottanut tätä mammaa, eikä päivätkään niin helppoa olleet, niin jotenkin se sitten vaan jäi. Laitettiin kuitenkin vakiokoristeet; oli kurpitsatuikkuja ja hauska kummitustalo, minne saa myös tuikun sisään lepattamaan aavemaisesti. Sulatettiin pakastimesta valkosuklaamuffinsseja, tehtiin niihin pirteä vihreä kuorrute riemunkirjavilla nomparelleilla ja herkuteltiin. Eikä kukaan kai tainnut kaivata sen ihmeempää. 
 Sunnuntaina alotettiinkin vähän joulun laittoa, muutamat valosarjat laitettiin ja juotiin glögiä. Rakas mies yllätti ja toi ruusuja ja suklaata, ihanaa<3. Vaikka koululaiset kähjäsivätkin lähes 24/7, oli viikonloppu aivan ihana ja tähän viikkoon lähdetäänkin hyvillä mielin. Ei haittaa yhtään, vaikka ulkona tällähetkellä on kaamee vesisade. Mukavaa viikkoa <3

Ei kommentteja: