tiistai 23. kesäkuuta 2015

Ja taas tapettiasiaa...

Hei pitkästä aikaa!
 Mä olen jotenkin jäänyt ihan koukkuun näihin tapettijuttuihin. Remppaa meillä ei juuri tällä hetkellä tehdä, tarvetta olisi tottakai, mutta nyt tosiaan sillä saralla hiljaisempaa. Kuiteskin on kiva miettiä, mitä sitä laittais, jos laittais :D. 

 Meillehän keittiöön laitettiin Tapettitalon tapettia ja teinkin tähän vähän niinkuin itselleni muistilistaksi kollaasin muista ihanista tapeteista. Rintamiestaloon sopii mun mielestäni just vähän "retrot" kuosit, mutta omaa silmää miellyttää tällä hetkellä hyvin neutraalit sävyt. Lähinnä mustaa, valkosta ja harmaata sais olla. Tapettien uusiminen on edessä, kun kaksi pieneintä ipanaa saavat oman huoneen meidän nykyisestä makkarista ja me vanhukset siirrymme alakertaan. 
 
Kollaasista löytyvät Lumikide, Bownet, 2+3 ja Ken kiuruista kaunein, kaikki Tapettitalon valikoimista. Kyseessä on siis ihanat vanhanajan paperitapetit, jotka eroavat aika paljon nykyään monen valmistajan markkinoimista "paperitapeteista". Nykyaikaiset paperitapetit kestävät ( ainakin meillä olevat) hieman pyyhkimistä, mutta nämä aidot ja oikeat eivät juurikaan. Meilläkin keittiön tapetti sai aika nopeasti joistakin tahmatassuista pienet "tuunausjäljet", joten ehkä ihan pikkulapsiperheeseen en kuitenkaan suosittelisi, ainakaan kovin vaaleina;).

 Katsotaan, muuttuuko maku siihen mennessä, kun tapetointi tulee taas ajankohtaiseksi. Jotenkin nämä kyseiset ovat miellyttäneet silmää jo vuosia, joten saattavat olla ihan yhtä ihania vielä joskus parinkin vuoden päästä. Siihen mennessä olis tietty ihan kiva vaikka oppia tapetoinnin salat itsekin:).

 Mitään uutta täällä ei varsinaisesti olla saatu aikaan, joten palataan taas kun jotain kivaa tapahtuu! Mukavaa keskikesää!

Ei kommentteja: