tiistai 1. syyskuuta 2015

Keittiössä

Innostuin kuvaamaan keittiön nykytilaakin vähän. Kamalan huonoja kuvia vaan tuli :/. Saareke on pois ja tilalla riittävän iso ruokapöytä. Pöytä tuli käytettynä työkaverilta, mies maalasi sen hienosti kuluneen valkoiseksi. Punaiset tuolit on löytö Torista ja valkoiset tuolit ovatkin meillä olleet iät ja ajat, tosin eri värisenä. 
 Valaisimenkin löysin Torista käytettynä, Ikean valaisin kuten noi krominväriset ikivanhatkin.

 Nämä Iittalan Nappula- kynttilänjalat on ollu ostoslistalla kauan. Prismassa käydessäni löysin nämä punaiset poistohyllystä aikas edukkaaseen hintaan ja pakko ne oli ostoskärryyn laittaa. Harvemmin tulee ostettua yhtään mitään normihinnalla, vähän kun jaksaa odotella niin yleensä kaikkea kivaa löytyy paljon halvemmalla.
Vähän surkea kuva, mutta näkyy vähän isännän kädenjälki paremmin. Pöytä oli siis alunperin koivunvärinen ja työkaveri oli maalannut oikeesti tosi hienoksi; oli vaan valitettavasti unohtunut hioa lakkapinta alta pois, joten maali lohkeili aika huolella pois. Nyt on kyllä just mun makuuni,eikä lapsiperheessä väistämättä pöydän kanteen ilmestyvät lommot paljon haittaa.
Tässä näkee vähän muurin ja seinien uutta väritystä. Muurinhan maalasin joku aika sitten valkoisella ja seinät samalla lämpimän ruskealla, mitä löytyy tuosta kirsikkapuu- tapetista pohjalta. yllättävän hyvin mahtuu ruokailutilaa seitsemälle rintamaiestalon keittiöön:)
 Ihan jees keittiö, mitä nyt rungon maalaus on ylläripylläri jäänyt kesken, mutta sekin on agendalla kyllä. Keittiöremontti on haaveissa joskus tulevaisuudessa, sillä kyllä nykyinen alkaa väistämättä olemaan jo aika huonokuntoinen eikä oikeen miellytä silmää. Siihen asti mennään näin.

Ei kommentteja: