maanantai 1. helmikuuta 2016

Söpöliinejä <3

 Heippa taas! Meillä toivutaan kamalasta kahden viikon sairastelusta; räkää, korvatulehduksia, silmätulehdus, kuumetta... Äidille se tietää valvottuja öitä, lisää harmaita hiuksia ja zombi- koomailua muutaman tunnin huonoilla yöunilla. Onneksi jo ollaan parempaan päin. 
 Vähemmän olen meidän lapsista täällä kertoillut vaikka ovatkin sen verran vilkkaita, että kaikenlaista sattuu ja tapahtuu päivittäin:). Viime aikoina oon ihastellut pikku- prinsessan hellyyttäviä touhuja, on niin eläinrakas että ihan pelottaa( kohta varmaan alkaa se äiti mää haluun hamsterin- vinkuminen, jaiks). Paijaa meidän koiria jatkuvasti ja ihmeteltiinkin, miks koirat on alkaneet kerjäämään ruoka- aikoina. Nooh, neitihän niille sen on opettanut:)
Jaimea saa nauraa kyllä joka päivä, pojalla on valtavan kova meno päällä ja tekee kaikenlaista hupsua, nuolee naamat ja sitä rataa. Naureskelin just jokupäivä, että Jaime on niin nätti, mutta ihan blondi:). Meillä on selkee kielimuuri, koirahan on tšekkiläinen eikä osaa luonnollisestikaan kovin hyvin vielä poria. Ollaan treenailtu ihan peruskäskyjä, huonolla menestyksellä tosin. Ihan kuin Jaime aattelisi, että hän on nätti, se riittää ja miksei sitä namia voi vaan antaa ilman hölmöjä käskyjä. 
 Pikkulikka oppi muuten kävelemään jo 10 kuukauden ikäsenä ja heti oli lempparipuuha selvillä, koiraahan piti päästä ulkoiluttamaan. Ihana <3
  

4 kommenttia:

Mima kirjoitti...

Pikkuväen puuhaa on aina mukava seurata! :) Niin lasten kuin eläintenkin. Teillä on lähdetty suht varhain kävelemään! Meillä 1v4kk on vasta jonkin aikaa askellellut. :)

Elisa M. kirjoitti...

Joo tämä neiti on hieman varhaiskypsä ikäisekseen :D . mutta jokainen opii ajallaan:). huomasin, että näköjään luurilla tehty postaus meni kuvien osalta vähän plörinäksi; ne saa klikkaamalla näkyviin kokonaan.

pike kirjoitti...

Onko koirasi silkkiterrieri, meillä oli sellainen.Suunnitteilla on ottaa uusi silkkiterrieri, kun meidän kuoli 9 v.sitten. Jos tiedät mistä saisin silkin, niin ota yhteyttä blogiini. sanosekukkasin.blogspot.fi

Elisa M. kirjoitti...

Hei pike ja kiitos kommentistasi:)

meillä on molemmat kiinanharjakoiria. silkkiterrieriin tosin olen joskus itsekin harjiksen sekottanut, etenkin valokuvissa yhdennäköisyys on joskus aika huima! ihania rotuja molemmat.