tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kesä ja kärpäset...

...ja AMPPARIT! Oli meinaan viime viikonloppuna sellanen yö, ettei tarvis enää ikinä tulla samanlaista! Meillä yöt on muutenkin edelleen aika hankalia tuon kohta kaksivuotiaan kanssa, nukkuu tosi huonosti. Oltiin siinä yhdentoista maissa saatu juuri kaikki unenpäästä kiinni, kun isoin tenava kävi ilmottamassa, että heidän huoneessaan on amppari. Oli ihan pökkyrässä ja mies saikin sen helposti pois päiviltä. Takas petille vaan. Aamuyöllä sama herätys ja lopulta yön saldo oli yhteensä NELJÄ ampparia!! Jaiks! Erikoista kyllä...olivat ilmeisesti mönkineet keskuspölynimuriputkesta. Se ei siis ole käytössä, vaan putken pää on auki tuolla kellarissa ja toinen pää isojen huoneessa, ja varmaan kylmän ja sateisen yön vuoksi sieltä tullut ihana lämmin ilma on saanut ampparit sisälle sitä kautta. Nyt on luukut tilkitty ja toivotaan,ettei niitä enempää tule.
 
 Pihalla upea kukkaloisto on jo hiipumaan päin, juhannusruusu alkoi kukkimaan ja parisen viikkoa sitten, samoin syreenit. Oikeastaan muuta meillä ei sitten olekaan, puutarhanhoitoa opetellaan sitten paremmin, kun lapset kasvaa ja jää "luppoaikaa".
Räpsäisin itselle muistoksi kuvat myös meidän wannabe- pensasaidastakin. Vasemmanpuoleisessa kuvassa on kaikki norjanangervotaimet istutettu muutama viikko sitten, oikeanpuoleiseesa on muutama vanhempi ja uusia sitten välissä. Aroniaa en lähtenyt ees kuvaamaan, niin pikkusia vielä ja tottakai pari pupua niitä on vielä käynyt järsimässäkin. Ens kesänä sitten otetaan vertailukuvia ;). Nurmikko kaipaa pientä paikkausta, mutta ehkä sitten ens vuonna :D

Ei kommentteja: