perjantai 10. heinäkuuta 2009

pientä piiperrystä

Vanhassa talossa on monesti ihania pieniä yksityiskohtia. Meidän kohdalla tosin edelliset asukit olivat repineet kaiken pois ja laittaneet uutta tilalle, mutta kuisti oli vielä ihan alkuperäisessä kuosissaan. Akkunoissakin on tälläset ihanat salvat.
Meillä noita kaikenmaailman kylttejä löytyy vähän sieltä sun täältä. Noi kaks, jotka roikkuvat kuistilla ovenpielessä on kyllä niin osuvia molemmat.
Mä tykkään suht simppelistä tyylistä kuitenkin, siks meillä ei oo mitään ihan valtavan rönsyileviä asetelmia. Kuitenkin kaikki tasot on kohta täynnä ties mitä kyniä ja pikkutilpehööriä. On muuten tulossa ihana säilytysloota just näitä kaikkia ihme roinia varten, joille ei oikein oo mitään virallista paikkaa. Loota on sen verran nätti, että voi pitää ihan esilläkin.

3 kommenttia:

Mari Linnainsaari kirjoitti...

Kiva nähdä sinunkin taas aktivoituneen täällä blogipuolella! Kyllä alkaa talo jo näyttää tosi hyvältä - ja entäs tuo uusi autotalli sitten! Sinne mahtuu yksi jos toinenkin poikien leikkitraktori ja mopo! Olette saaneet tehdä töitä oikein urakalla, mutta täyty sanoa, että upeaa on lopputulos...

Elisa kirjoitti...

kiitos mariseni!!

tulkaa nyt ihmeessä paikanpäälle joku päivä;)

sammakko kirjoitti...

Aivan HERKUT noi teidän ikkunoiden lukot!