tiistai 8. syyskuuta 2009

marssiväsymystä ilmassa...

pieni kevennys; otso 3,5v teki kauniin taideteoksen sohvamme käsinojaan...ei niin äidin mieleen:/
huh, mikä rempparutistus takana! Sekä ala- että yläkerran lattiat vaihdettiin uuteen, aivan mielettömän ihanaan valkoiseen laminaattiin. Myös tuo eteisen kauhea laatta on poissa; tilalla on kaunis valkoinen ja huomattavasti "vähemmän nopea" kuin se oranssi. Asunnon yleisilme muuttui todella rajusti; nyt on tilaa hengittää!!Laitan kuvia, kun saan vähän raivailtua:D!

Keittiön tapetti alkoi näyttää aivan hirvittävältä, kun lattia vaihdettiin. Hävetti, kun lattiamies teki töitään; ihan kuin jossakin sikolätissä oltais. Nyt ollaankin pikkuhiljaa revitty vanhaa tapettia ja uutta ihanaa pilkullista tapettia laitetaan, jahka muutama kipsilevyn palanen on vaihdettu. Aikoinaan kun keittiön ruokapöytä oli tuossa akkunan alla, oli tainnut muutamat piimät kaatua listan alle muhimaan ja jälki on sen näköistä...eli ylimääräistä hommelia tiedossa.
Autotallikin on vihdoinkin maalattu, tosin viimeistelyä on vielä vaikka kuinka. Koska meikäläisestä ei noissa isommissa hommissa ole oikein apua, olenkin sitten keskittynyt pieniin yksityiskohtiin ja napsutellut kaikkia ihanuuksia kerran jos toisenkin! Vaihdoimme lattiarempan yhteydessä makuuhuoneen ja lastenhuoneen paikkoja ja nyt on kuin uutta taloa sisustais:D


2 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Hei!
Jätänpä puumerkkini tänne, kun jostain tupsahdin blogiisi:)
Olipas mielenkiintoista lueskella ja seurata talonne remonttipuuhia!!:)Kaunista tulee!!
Oikein hyvää syyskuun jatkoa ja tulen toistekin:)

Elisa kirjoitti...

kiitos marge!

varsin mielenkiintoista tämä itse työntouhussa oleminenkin on ;D, vanha talo jaksaa yllättää joka päivä!
tervetuloa uudelleen meille!