lauantai 19. syyskuuta 2009

miten niin meillä on tavaraa?!?

Tässä esikoisen ottama taidekuva keittöstä. Tai lattiasta paremmin;D. Näkyy tuon eteisenkin uusi laatta, eiks oo erinäkönen? Noi matot on muuten sellaset "muovimatot" , aivan ehdottomat lapsiperheessä. Eihän ne nyt mitään maailman kauneimpia oo, mutta ei tarvii kuskata pesulaan joka kuukausi.

Kuvat on hieman väärässä järjestyksessä...tässä olohuone ja lattiasta osa revittynä.

Jotta olohuoneen lattia saatiin vaihdettua, jättimäinen Ikean (hutera)vaatekaappi piti siirtää. Se tosiaan oli niellyt sisäänsä aivan mielettömän määrän tavaraa ja vaatetta. Ruokahuone näytti sitten aikas mielenkiintoselta, kun siellä oli 2 huoneen roinat plus tuon kaapin sisus. tulipahan siivottua kunnolla, kerrankin( ei varmaan tarvii huomauttaa, ettei meillä tässä vauvajatkumossa olla juurikaan joulu- tai kevätsiivouksia tehty) .

kyllä remppaaminen on ihanaa...köökin vanhat tapetit ei halua irrota seinästä millään. Tokihan niitä vois koittaa kostuttaa, mutta koska gyprocin pintaa ei ole maalattu, mahtaakohan se tykätä kyttyrää...edellinen omistaja on kyllä kaiken tehnyt todella perusteellisesti, siksi vähän ihmetyttää, miksi tämä vaihe jäänyt välistä pois. Tosin ovat maalanneet tuon vinyylitapetin päälle, jospa ovat näin kompensoineet pohjamaalin puutetta;D. Mutta siis keittiö on kuin pomminjäljiltä, edelleen. Ehkä tänään jaksan loput raapia irti.
Viimeviikolla postisetä toi parikin lähetystä ihania sisustusjuttuja, voin vähän kuvailla niitä kun paikkansa löytävät. Kävin juniorin kanssa hakemassa kanervia ja kesää varten kukkasipuleita; helmilijoja tietenkin ja kauniita valkosia Jeanne D´arc- tulppaneja( kuinkas sattuikaan). Kokeeksi otin myös sinisiä tulppaaneja, tosi hauskan näkösiä, jos koskaan tuolta maasta ylös pukkaavat.Ei kommentteja: