tiistai 8. joulukuuta 2009

Joulua odotellessa

Sohvan tieltä piti tosiaan saada pätkä kaappia pois. Seinä oli hieman orvon näköinen ja haaveilinkin siihen sellasesta vanhasta ovesta. Meillä on saunamökissä väliovena sellainen, sen olis voinu tuoda sisälle, mutta päädyin kuitenkin tähän Jeannen hyllyyn.
Mä nostin lasten ulottomiin noi House Doctorin tuoksukivet, ja mies kun saapui kotiin ja näki ne, tuumas vaan päätään pudistellen oletko sää menny ostaan sinisiä kiviä...No olen:D
Jossakin vaiheessa meillä oli alakerrassa kohtalaisen siistiä, kun lasten lelut pysyivät yläkerrassa omassa huoneessaan. Jotenkin ne vaan jahkaantuvat nykyään alakertaan ja äidillä menee hermo...Tämä Huutiksesta bongattu matkalaukku pääsikin lelulaatikoksi; sisällä on dinosaurus jos toinenkin;D. Vieressä näkyy "lehtiteline", mikä on oikeesti viinipulloteline. Sain sen aikoinaan tuparilahjaksi ystävältä, kun muutin ekaan omaan huusholliin; maalasin sen vaan valkoseksi ja pääsi meillä järkevämpään käyttöön Suunnitelmissa on tehdä vielä ihanasti päällystetyt pötköt tohon, joiden sisään lehdet voi sujauttaa, eikä mitä sattuu mainokset takakannesta vilku mitä sattuu mainosten kuvat lehtien takakansissa.


Olohuoneessa vaatekaappi on ihan hirveä kapistus Ikeasta, ja mulla onkin haku päällä, josko löytyis jokin kaunis ja tilava tilalle. Ovessa on nyt tällänen kyhäelmä, piti pitsinauhaakin siihen laittaa, mutta se meni ja katosi. Meillä kaikki on hukassa, ellei narulla laita kaulaan roikkumaan. Ehkä se löytyy sitten joskus, ehkä ei. Ajattelin myös tapetoida noi ovet, mutta vielä ei ole vastaan tullut sellaista, minkä kelpuuttaisin.Lapset ovat aivan malttamattomia; joka päivä kysellään kuinka monta päivää on vielä jouluun ...No, kyllä se sieltä tulee, omasta mielestäni liian nopeesti! Huomasin viikonloppuna, että osa koristeistakin on hukassa. Niinpä pääsin ostamaan kuistille tulevaan kuuseen uudet pallot, heh! Uloskaan en ole kaikkia valosarjoja laittanut, tosin ollaan oltu niin paljon kipeenä, ettei niistä ois oikeen ehtinyt pihalla nauttia.
2 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kiva oli lelulaatikkosi :-))
Ja ihastuttava jeannen hylly.
Kyllä se joulu tulee vaikkei niin kaikki ole laitettunakaan viimesen päälle :-))

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vitsi, mikä hylly!