keskiviikko 30. joulukuuta 2009

mitä, joko se joulu meni vai?!

Siis voi apua. Meillä oli 2 pienintä sekä mies yhtäaikaa vesirokossa. Sitten tuli Ilmarille jälkitautina korvatulehdus ja mies makaa nyt keuhkokuumeessa. Joulu vietettiin sukulaisten luona, mutta oma jaksaminen oli kyllä ihan lopussa. Harmitti, kun oli kaikenlaisia suunnitelmia, miten koristaa kotia tai mitä ihanaa laittaa syömistä, mutta ei niin ei. Edes pienimuotoista joulusiivousta ei tehty. Sen kyllä näkee...Aamulla jo ajattelin, että taidan pikkuhiljaa laittaa jouluromppeet jemmaan ihan suosiolla.
Eniten tässä ottaa nuppiin rahanmeno. Tottakai on kamalaa, kun rakkaat sairastavat, mutta siihen vielä tuli samaan syssyyn huolta ja murhetta tästä tönöstä. Meillä keittiön seinästähän löytyi epämääräinen jälki tapetin alta ja saattaapa tuo olla ihan homettakin; ensin piti odotella pakkasia ja kun sitä saatiin, jäi homemittaukset unholaan...Jäätyivät meinaan vesiputket. Joka vuosi ne ovat eristyksestä huolimatta olleet jossakin välissä vähän kohmeessa, mutta nyt meni ihan vesimittarikin sököksi. Onneks saatiin päivän vedettömyyden jälkeen aivan mielettömän mukava ja hyvin palveleva ammattilainen ne avaamaan, tosin lasku 300e ei ollut kovin mukava...Antoi kyllä alennustakin mukavasti, että ei kai auta rutkuttaa.
Sitten huomasin keittiön katonrajassa vuotojäljen. Odottelen nyt sitten luottoremppaajaamme vuodenvaihteen jälkeen tsekkaamaan, mistä vuotaa, siellä kun ei mitään putkia mene. Kiva jos joudutaan köökin kattoa repimään auki, nimittäin se on kipsilevyä ja tosi erikoinen; kukaan ei ala kyllä uutta siihen näpräämään...Eipä riittänyt veden kanssa puljaaminen tähän. Tiskikone päätti pulauttaa vettä kesken ohjelman lattialle. Sain sen onneks loppumaan ja sitä tuli jostain syystä vain etureunasta, eli todnäk tiiviste oli jotenkin huonosti...tai jotain..Ja sitten tuli se vesirokko. Huh huh...Mä tarvisin nyt kuulkaa vaikka viimisillä pennosilla terapiashoppailua, joten taidan katsastaa vaikka villa Harmonien alen;)

2 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kylläpä on vastustanut:-( Toivottavasti parempi tuleva vuosi edessä ja pidän peukkuja ettei home ongelmanne ole suuri!
Elikkäs Hyvää Uutta Vuotta 2010!!!!
Lämmöllä Arja

Sisustus Sievä kirjoitti...

Yksi ihanuus näis vanhoissa taloissa on et,harvoin näihin kyllä home iskee mut vilu kylläkin puita saa kantaa yhtenää ja uunia lämmittää.Mutta kohta tulee kevät ,et yritetää jaksaa" vaik välil aattelee ,et olis uuves talos kiva asua"