tiistai 30. maaliskuuta 2010

Ihanaa, aurinkoa!!

Täällä on vietetty hieman hiljaiseloa tietokoneella, mutta kotosalla on tullut puuhailtua sentään jotain. Lisääntyvä auringonpaiste kyllä aiheuttaa sen, että tekis mieli pistää koko kämppä uusiks;)
Sen verran ollaan tehty, että mies tapetoi keittiön seinän, tai oikeastaan yhden osan...vastakkaiselta seinältä tarvis repiä vanhat vielä pois, niin sais senkin kuntoon. En viitsi alotella vielä, koska kesken se kuitenkin jää ja Otsolla on ihan pian synttärit.
Piti tosiaan keittiöstä laittaa kuvaa tänne, mutta en viitsi vielä, ei siellä ole edes verhoja nyt. Itseasiassa jouduin heittämään pois siellä aiemmin olleet valkoiset, pellavalaskosverhot, koska ne olivat kellastuneet säilytyksessä ihan nikotiinikeltaisiksi, yöks! Eipä lähtenyt pesussakaan...uudet pitää siis hankkia.
Innostuin tuosta tapettihommelista aika paljon, ja ruokahuoneeseen onkin suunnitteilla tälläistä, ihanan mariannekarkkimaista kukkatapettia yhdelle seinälle niin, että siitä saa nautittua myös olohuoneessa ollessaan. Olohuoneeseenkin on raakalautaseinä "tilauksessa" eli mies saa sellaisen sinne tehdä ehtiessään. Ei sitten malttais millään odotella...

1 kommentti:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vautsi, mikä tapetti.

Odottelen kuvia lopputuloksesta :)