perjantai 16. huhtikuuta 2010

Yläkerran veski

Meillä on ylhäällä toinen veski, mikä ollaan onneks saatu tehdä oman näköiseks:). Tosin edelleen listat uupuu, mutta siihen tottuu:D. Kaapiston kanssa meillä kävi tuuri. Alkuperäinen suunnitelma oli, että ostetaan vanha pesukomuutti ja laitetaan allas siihen ja se on siinä. Komuuttia ei vaan löytynyt ja myinkin sitten jo ostetun altaan kaverille. Äidin kanssa mentiin eräille rakennusmessuille ja tämä kaapisto oli siellä esillä. Lienee turha mainita, että rakastuin! Kyseessä on siis ruotsalaisen Vedumin aivan upea hieman kustavilaisvaikutteinen kokonaisuus, tyylikkään mustana:). Sain edulliseen hintaan kaapin, valumarmorialtaan, hanan, käsisuihkun sekä peilikaapin valaisimella( se ei vaan mahtunut tuohon tilaan, ehkä joskus alakerran veskiremontissa hyödynnämme).
Pakko oli saada tuo Jeanne D´arcin puuritilämatto sinne, tykkään siitä kovasti. Alakertaan ei vois ees harkita, kun siellä lainehtii aina. Miinus tuossa vessassa on kissanhiekka- astia, se on tietty tosi ruma, onneks hiekoille on kivempia säilytyspöntöjä sentään. Olis hyvä bisnes jollekin luovalle ihmiselle, suunnitella ja valmistaa sisutuksellisempia kissanlaatikoita;). Ja jos joku keksii sellasen hiekan, mitä ei ole ympäriinsä, ostan heti yhden kontillisen!!


Ja tässä ylpeyteni aihe; mun vanha pottani!! On nyt meidän poikien käytössä. En oo raaskinu ees maalata...Tässä veskirempassa kyllä taas korostui se, että älä ikinä käytä kaveria työvoimana, älä vaikka sillä ois oma rakennusfirma. Meidän eka laattamies, meidän tuttuja, teki osuuttaan varmaan vuoden, aina lupas ja lupas, muttei herraa näkynyt tai meni kaljotteluksi meidän isännän kanssa. Lopulta otettiin yhteys toiseen firmaan, missä sitten homma hoidettiin kympin arvoisesti loppuun. Laattamies jopa pesi olkkarin lattian sekä rappuset päivänsä päätteeksi...ootteko moisesta kuullut, jälkensä siivoava remppamies? En minäkään ennen. Ei roskan roskaa jättänyt jälkeensä, samoin siivosi pihan, missä kävi laastit sekoittamassa. Suosittelen siis erittäin lämpimästi Kiinteistöuudistus Huhtamäkeä.

Ei kommentteja: