tiistai 11. toukokuuta 2010

Kevät tuli keittiöönkin!

Mulla on joku punainen kausi menossa. Keittiössä onkin jo jonkin verran punasta ollutkin, mm. kello, matot, penkin istuintyynyt...nyt punaista tuli lisää;). Meillähän on saareke keittiössä ja tykkään siitä kovasti; on tosi kätevä. Ainoa miinus on, että avohyllyt pursuaa ties mitä kattilaa ja keräävät kaikenmaailman pölyt ja muruset ennätysnopeesti. Tilasinkin Livingistä muun ohessa Tildan ihanan raikasta kangasta, ja surautin siitä verhot saarekkeen hyllyjen eteen. Tosin odottelen miehen inspiraatiota, että tuo verho joskus pääsisi paikalleen...Laitan siitä sitten kunnon kuvaa.
Kävin paikallisessa Sisustuspuoti Matildassa hakemassa uusia tiskirättejä ja muutaman "kristallin" olohuoneen kattolamppuun.


Eräs kaverini piti mielenkiintoiset kutsut; tarjolla oli kaikenlaisia ihania takorautatuotteita ( www.linnateras.fi). Sieltä oli aivan pakko saada hedelmäkori, jolle oikeasti oli tarvettakin, sillä entinen kori oli aivan liian pieni meidän perheen tarpeisiin.
Nyt pitäsikin painua taas pihalle, meillä on se kaamea vaihtolava edelleen pihalla täyttämistä odottamissa....

1 kommentti:

sisustaja äitee kirjoitti...

Heippa.Saanko korjata sen verran lausettasi että Linnateräs tuotteet eivät ole takorautaa vaan ne väännetään lestin ympärille, niitä ei kuumenneta eikä taota. Mutta on niin tai näin tuotteet on kauniita!