keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Tarroja siellä, tarroja täällä...

Tämä äiti- ihminen on hurahtanut tarrateksteihin. Kamala pakkomielle niihin. Tosin meillä on nyt vasta yksi sellainen, mutta suunnitteilla on lätkäistä sellaset myös esim makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Lapsille ilman muuta " Siivoa jälkesi tai..." ja makkariin " Anna äitin nukkua pitkään joka aamu"...no, ehkei sittenkään;) Eiliseltä Matildan reissulta tarttui mukaan tällänen Enjoy life- teksti. Ehtoolla sitten pinna aikas kireänä jo valmiiksi päätin asentaa sen olkkariin lasten roikkuessa puntissa ja melkein onnistuin pilaamaan koko operaation. Ohjeissa neuvottiin hinkkaamaan kirjaimet siirtotarraan...juu, tein työtä käskettyä, pitkään ja hartaasti, mutta meinas silti käydä vanhanaikasesti. Lisäks muksut metelöi niin, ettei tämä tarrankiinnityskeltanokka meinannut saada tuota sisälukutaitoa käynnistymään jne...noh, seinässä on ja on kyllä todella kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan!
Kranssi on mun lemppari, mummu osti sen joskus mulle sisustus- ja lahjatavara KatjaMarista. Ulko- oveen kuulemma...en todellakaan raaskinut siihen laittaa, vaan paraatipaikalla saa näin kesän korvalla olla.


2 kommenttia:

misi kirjoitti...

heips, oletko penni ja lilli verkkoputiikissa poikennut, siellä näyttäisi olevan paljon tarratekstejä?

Elisa kirjoitti...

olen kyllä; meillä on tosin itsellä tarraleikkuri, niin aattelin seuraavaksi tehdä sillä tarrat;). Eka piti ostaa, niin sain jotain pientä osviittaa kuinka toimii, heh.