sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kurnauskis!

Pieni kissaneito Netta on meillä ollut jo kolme yötä!Hurmaava katti kertakaikkiaan. Eka yö meni mamman perään itkiessä ja selkeästi Nettaa harmitti, kun Nasse ei millään lähtenyt leikkiin mukaan. Typsy kävi puskemassa kollia sitkeästi useamman kerran, mutta aina sai vaan murinaa kiitokseksi.
Toisena yönä Netta löysikin jo tiensä meidän sänkyyn ja tykkää siellä nukkua miehen kainalossa( ja pyydystää varpaita)tai mun mahan päällä. Nassen kanssa ovat jo niin kavereita, että eilenkin kolli pesi vauvan päästä varpaisiin ja hienosti leikkivät keskenään.

Pojatkin ovat aivan innoissaan, tosin esikoista pitää välillä muistuttaa, että Netta ei ole lelu. Hän unelmoi saavansa kisun kainaloonsa nukkumaan, katotaan koska neiti sinne uskaltautuu:)
Äitikin sai hyvän tekosyyn suunnata sisustuskaupoille:D. Kissanpentu syö tietty eri sapuskaa, mitä isommat. Eikä niitä voi missään kaapissa säilytellä, vaan piti saada oma peltinen säilytyslaatikko, tietty. Best for my Pet lukeekin nyt siinä. Harmi vaan, kun en osannut päättää kaupassa, otanko mustan vai valkoisen, valkeaan sitten päädyin ja se harmitti jo heti kotona. Nooh, ihan jees tuokin on. Samaisessa putiikissa olin aiemmin nähnyt tosi hienoja rottinkisia kissojen pesäpaikkoja, kaksikerroksisia. Nyt ne oli myyty loppuun, onneks mustissa ja mirrissä näkyi niitä olevan. Joku pakkomielle saada sellanen:D

Ei kommentteja: