torstai 7. lokakuuta 2010

Uusi perheenjäsen ;)

Eilen olikin kiva päivä!
Täällä blogissakin on sillon tällön vilahdellut perheemme karvaiset lapset, eli maatiaiskissat Terro ja Nasse. Kaikessa hiljaisuudessa ollaan seikkailtu netissä eri kasvattajien sivuilla ja etsitty "sitä oikeaa" kissalaa. Vihdoin se sitten löytyi:) Eilen matkasimmekin sitten tuonne Sastamalan suuntaan Tupuliinin kissalaan näyttäytymään Otson kanssa kissalan emännälle ja katsastamaan meille tarjottua "Netta"- kisua. Kyseessä on siis norjalainen metsäkissa. Lapsuudenkodissa meillä olikin norski Mörri, ja ihana kisu se olikin. Siksi rodunvalinta ei ollut kovin vaikea!
Kuvat ovat vähän surkkuja, mutta kyllä näkee mikä kaunotar meidän perheen tuleva tyttövauva onkaan! Neiti on luovutusikäinen jo ensi viikolla, ja minusta on tosi hienoa, että kasvattaja tulee näillä näkymin hänet tuomaan. Mä olen vähän "kummallinen" siinä suhteessa, että haluan kuitenkin eläimelle parhaan mahdllisen kodin, vaikka se sitten tarkottaisi sitä, että se ei tulisikaan meille. Nyt kasvattaja pääsee katsomaan, millaiseen kotiin kasvatti pääsee.

Minua kiinnostaisi myös kissanäyttelyt. Muutaman kerran ollaan pikaisesti lasten kanssa käyty piipahtamassa näyttelyissä, mutta ei mulla niistä ole mitään hajua sen enempää. Nyt pitääkin tentata kasvatajaa ja onneksi tuttavapiirissä on jokunen näyttelyissäkävijä. Mielestäni vastuullisen kasvattajan pitää saada hieman "feedbackiä" kasvatustyöstään, ja mikäs sen parempi kuin näyttelyt, jotka on nimenomaan sitä varten.
Oli muuten aivan ihana paikka se kissala, ihan unelma! Tosi upeat puitteet maaseudunrauhassa, upeita, hyvävointisia ja leikkisiä kissoja ja koko perhe oli erittäin miellyttävä; ihan kuin olisin tullut kotiin:).
Tänään alotetaankin sitten tapetointia, saa pikkukissa sitten raapia uutta pintaa;D. Olohuone on työjärjestyksessä ekana, koska ruokahuoneessa on edelleen vanhat tapetit seinässä. Ai mitenniin kestää...
Varoitan nyt blogiania seuraavia; tulen todennäköisesti hieman lisäämään eläin/lapsiaiheista jutustelua sattuneesta syystä, mutta pääpaino varmastikin on meidän ihanassa talovanhuksessa:)


4 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onnittelut uudesta perheenjäsenestä :D
Suloinen!

Elisa kirjoitti...

kiitos emilia! vielä ehdin onneksi ennen tytön saapumista tekemään pieniä hankintoja...kiipeilypuu tarvittaisiin alakertaan yms...hih!

lumikissa kirjoitti...

Hei.
Upea blogi sinulla. Me myös ostettiin kymmenen vuotta sitten rintamamiestalo, joka oli aika alkeellisessa kunnossa. Sitä pikkuhiljaa rempattiin, ja haikeana jouduttiin laittamaan vuokralle. Sinne aina ikävä :( Nyt asutaan maatilalla, ja remppaa suunnitteilla. Ihania sinun keittiökuvat :)

Elisa kirjoitti...

kiitos lumikissa!teillä on varsin herkullinen tilanne käsillä siis, kuulostaa ihanalta pistää maatilaa omannäkösekseen<3