lauantai 6. marraskuuta 2010

Yövieras:)

Äitini työkaverin pihaan oli majoittunut kollipoika. Siellä se oli kai jo pidemmän aikaa majaillut, oikein ihmisystävällinen ja kuulemma tämän kevään/ kesän pentu. Äiti meille sitä tarjosi, kun piti katti saada pakkaselta turvaan, eikä tuo työkaveri sitä pystynyt ottamaan itselleen. Oli kuulemma etsitty omistajaakin ahkerasti...no, tuokaa vaan meille...heh...

Ylläri olikin melkoinen, kun kolli tuotiin meille. Herra oli järjettömän iso, isompi kuin meidän Nasse! Muuten oli ihan Terron näköinen, välillä itsekin meni sekaisin kumpi on kumpi, kun pikaisesti vilkasi. Eikä tämä katti ihan nuori enää ollut, hampaatkin sen verran huonossak unnossa ettei raksujakaan syönyt.

Ilta meni hyvin, "Topi" oli oikein seurallinen ja heti kuin kotonaan. Meidän katit olivat puolustuskannalla, mutta yö meni ihan hyvin. Aamulla alkoikin rähinä. Topi vahti ruokakuppeja ja koitti mennä yläkertaan. Terro kävi päälle, ja jossakin vaiheessa oli rähinä pystyssä Nassenkin kanssa. Lopulta Topi lähtikin sitten kissarankkurille, koska meidän katit olivat niin sekaisin tulokkaasta. Toivottavasti uusi ja rakastava koti hänelle löytyy. Oikein mainio katti muuten, todella rauhallinen ja kiltti, antoi lastenkin retuuttaa:)


Pikkukatti oli oikein pörheenä Topin aikana, saatiin naureskella pientä lamppuharjaa. Netta on kotiutunut niin hyvin, uskaltaa täällä metelissä makoilla laiskana olkkarin matolla. Erikoista Netassa on hiljaisuus. Ei pidä minkään laista meteliä, paitsi pärisee niin että koko talo raikuu. Muuten ei mourua, ei mauku. Nasse saa siis edelleen pitää mölyään ihan rauhassa.
Pihalla olisi puuhaa vaikka millä mitalla, huh. Haravointi on ihan hullun hommaa, se ei lopu täältä koskaan. Nyt haaveilen muutamasta ulkovalosta, koska piha on todella pimeä ja iltaisin ois kyllä kiva vielä siinä touhuilla. Pitääkin ehdottaa isännälle. Jotain valaisimia meillä on valmiina varastossa, mutta tarvittais sähkömiestä.
Sähkömiehet on muuten ihan oma rotunsa. Meillä niitä on täällä käynyt useampia, ja paino sanalla käynyt. Eräskin toi varmaan satojen eurojen arvosta työkaluja ja tarvikkeita meille, ja sen jälkeen ei miestä näkynyt. Mistähän sellaisen luotettvan oikein hommais...

Ei kommentteja: