keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Mitä, joko se Joulu meni vai?!?Vähän vielä joulukuvia, kun vihdoin kone suostuu latailemaan:). Tässä Yoda nukkuu sohvalla autuaan tietämättömänä, että vieressä on vartoomassa ihku Nina Ottossonin aktivointilelu. Joulupukin vierailu oli vauvahauvalle niin jännä kokemus, että tuli heti heti nukkumattikin kylään:D


Ihana "Nettikatti.fi" eli Nettakin otti rennosti, masu täynnä ja sitä rataa...

Meillä kuulkaa joulukuusi( juu, muovinen hirvitys...)rötköttää edelleen kuistilla. Joulukoristeet sentään olen jo sisältä huushollista saanut siivottua pois. Operaatiota on hieman vaikeuttanut se, että lunta on tullut ihanan paljon, mutta kolaus ei ole ollut ihan yhtä innokasta. Eipä ole kunnon reittiä ollut varastoon, minne ne kaikki kuuset sun muut pitäisi taas vuodeksi hillota. Kuusikin oli ihan käytännön syistä jälleen kuistilla. Ei ole kunnon tilaa sille sisällä,ja voin vaan kuvitella, mikä show siitä olisi tullut heti ekana yönä...kissat kiipeilleet siinä ja ryöstäneet kaikki koristeet, koira repimässä sitä kappaleiksi terrierin innolla...HUH! Kiitos ei:)

Tällä hetkellä kämppä on riipin raapin, koska toteutan yhtä uuden vuoden lupauksistani. Lupasin nimittäin olla ostamatta yhtään mitään. Paitsi tietenkin jos on oikeasti tarvetta ja silloinkin mieluusti käytettyä. Alkoi myös nurkissa majailevat tavarat häiritä tässä elämän yksinkertaistamisessa ja päätin heivata kaiken ylimääräsen kirpparille. Nyt onkin aika urakka kaiken laputtamisessa, mutta on se kuulkaa hienoa, kun on tilaa. Uskaltaa avata kaapitkin pelkäämättä,että syliin tupsahtaa varoittamatta jotakin, mitä ei muistanut omistavansakaan. Makuuhuonekin koki pienen muodonmuutokset tämän raivaamisen yhteydessä, kuvailen kun kerkiän.

Mukavaa tammikuuta!!

3 kommenttia:

lumikissa kirjoitti...

IIIhana Yoda!!! Terrieri taitaa olla aikas innokas rotu. Tahtoo sellaisen joskus :).

Tirriliisa kirjoitti...

Heippa! Kiitos ihanasta blogista! olen myös päättänyt että mitään ei nyt ostella, saa nähdä miten onnistuu:)Meillä muutama joulukoriste odottaa vielä laatikkoon pääsyä, josko nyt viikonloppuna keräisi kaikki pois. Oikein mukavaa viikonjatkoa:)

Elisa kirjoitti...

kiitos ja tervetuloa:)

kyllä tuo yoda on varsinainen tehopakkaus, mutta sopii hyvin meille, kun on kolme villiä poikaa taloudessa:). suosittelen kyllä, vaikka vaatii aika jämptin kurinpitäjän.( juu ja sopii hyvin sisustukseen;P)

viikonloppuja,terkuin elisa