maanantai 14. maaliskuuta 2011

Paljastuksia:)

Vihdoinkin saan ruokahuoneen uusista kaluista kuvaa tännekin:). Myin huutiksessa vanhan ruokapöydän ja tuolit ja aloin metsästämään uusia tilalle. Se ei ollutkaan ihan helppo homma....Budjetti kun oli rajallinen ja valikoima ainakin täällä Porissa on hyvin surkea. Tai jos haluaisi korekakiiltoisen valkoisen, löytyis jo vaikka mitä, mutta kun hakusessa oli mahdollisimman "rouhea" pöytä, ei niitä niin vain joka liikkeessä ollutkaan. Ikeasta oli tarkoitus tuoda pöytä, mutta livenä se oli niin rimpula, että ilmotin olevani mieluummin ilman:). Iskusta sitten löysin tämän pöydän, kierrätystiikkinen ja oikein passeli meille. Tosin jouduttiin olemaan kuukausi ilman pöytää, mun tuurilla joku meni vikaan kun tilasivat pöytää meille....


Vanhan pöydän mukana meni tuolitkin, onneksi meillä oli jemmassa 4 kpl vanhoja Scala- pöytämme tuoleja. Sitten alkoikin parin tuolin metsästys...Halusin vanhat talonpoikaistuolit. Huutonet on niitä piukassa, mutta tuoli toisensa jälkeen huudettiin mun nenän edestä. Se oli onni onnettomuudessa, mä nimittäin törmäsin siellä myyjään, jolla oli 2 kpl Tolixeja 30- luvulta!!En paljon miettinyt ja nyt ne tolixit on meitin ruokahuoneessa<3. Aivan ihanasti ruostuneet yksilöt, sopivat ihan täydellisesti meille.


Tällä hetkellä mulla on maalailuprojekteja useampia, kirpparilta on tullut hankittua muutama "uusi" huonekalu, joita ollaan etsitty; kuopukselle talonpoikaissänky, isännälle työpöytä ja lastenhuoneeseen 50- luvun liinavaatekaappi leluja varten. Isältäni tulee vielä toinenkin kaappi, tarvetta lisäsäilytystiloille on, mutta minne se toisen kaapin mahdan sijottaa...ei hajuakaan, vielä:)

Mukavaa viikkoa ja toivottavasti tuo lumi jo sulaisi pian pois!!

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Oi vitsit että on ihanat noi rauta tuolit. :) Käyhän kurkkaa mun blogiin, siellä on sulle tunnustus! :)