sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pakkasta, pakkasta....

Kyllä sitä pakkasta piisaa!! Ulkona on kyllä tosi kaunista, yleensähän täällä Länsi- rannikolla talvet onn hieman...hmmm...no, sanotaan suoraan, loskaa ja märkää ja inhottavaa ja mustaa ja...tosin juuri eilen sanoin isännälle, että mä en jaksa tätä talvea enää. Koira ei halua pihalle = asioi sisälle= todella nounou mulle...mutta minkäs teet. Eli sitä kesää odotellessa;)

Mä laitan uusia kuvia tossa ens viikon aikana, pieniä ylläreitä luvassa taas:). Sillä välin laitan tähän nyt ees jotain, yläkerran pikkuaulan tuunaus- projekteista vähän kuvia. Meidän "aula" on kyllä postimerkin kokoinen, haaveilen sellasesta, minne mahtuis sohva yms, mutta tällä on nyt mentävä...Tilaan mahtuu pieni kirjahylly( ei näy kuvissa) ja sitten tämä tuunausjuttuni, ei muuta. Näkyy muuten kivasti, että listat puuttuu vessan ovelta, ehkä sitten joskus:)

Tuunausprojekti siis kyseessä. Akkunanpokat pelastin isäni pihavarastosta muutama vuosi istten, maalia pintaa ja vähän tarraa; se on siinä. Samainen poka on jossakin kuvassa vilahtanut ilman tarratekstiäkin. Tuo laatikosto on äitini ostama, oikeen kuulkaa sotkan laadukas lastulevypilipali:). Alkuperäinen väri oli tietenkin se pyökki, vetimet muoviset ja sitä rataa...näitä meillä on 2 kpl, toinen on alakerran eteisessä. Ovat kooltaan juuri passelit, mutta ulkomuoto ei miellyttänyt. Pintaan vaan Annie Sloania ja Ikeasta uudet vetimet, se on sitten siinä. Pienet naarmut ei haittaa, ja niitä saa tosi hyvin tolla kalkkimaalilla fiksattua piiloon tarpeen vaatiessa. Aikaa menee ehkä noin 2 sekunttia:)

Tuossa tilassa seinät on vaan maalattu valkealla, mutta tarkoitus olisi saada tapetti niihinkin. Itseasiassa meillä jäi olkkarin valkosta tapettia sen verran, että siitä riittää tohon hyvin, nyt vaan odotellaan kaveria tapiseeraamaan. Tossa on hieman hankala työskennellä, kun katto laskee aika paljon.

Palailen vielä viikolla uusien juttujen kanssa, stay tuned:)

Ei kommentteja: