keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Blogini tarina- haaste

Heippa taas! 
Ihan ensiksi tervetuloa uudet lukijat ! Tähän sopiikin hyvin Vileksenhovin Miman meikäläiselle nakittama blogitarina- haaste; kiitos Mima! En varmaan koskaan ole oikein näitä blogin perustamisajatuksia yms täällä käynyt läpi, joten tässä sitä sitten pukkaa:

Haasteen säännöt ovat:

Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Haasteen saatuasi kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. Tämän jälkeen haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Huom! Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. Lopuksi, mikäli olet Instagramissa, käy lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi#blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.
#Blogisitarina-haasteen käynnisti kototeko-blogi.

 Mites tämä mun blogini sitten sai alkunsa? Alottelin toisen pojan syntymän aikoihin( en enää muista alotinko jo ennen vai vasta sitten, kun tuo karhunpoika oli jo putkahtanut maailmaan) Vuodatuksen puolella, vuosi oli 2006( tai ennen jopa, en tosiaan muista). Rakkaita sukulaisia asui siihen aikaan ympäri maailmaa ja blogi vaikutti hyvältä keinolta pitää heidätkin ajantasalla meidän perheen touhuista. Keskityin siis lapsista kirjotteluun, ihan niitä arkisia juttuja vaan. Muistan, kuinka vaikeelta kaikki tuntui, hyvä kun osasin käynnistää edes tietsikan saatika ladata kuvia blogiin!! Lopulta bloggaaminen jäi, en tiedä mikä hämminki tapahtui, mutta blogini vaan katosi jonnekkin, eikä sitä tosiaan enää löydy...harmi homma! 
 Siirryin tänne Bloggeriin ja eka blogiteksti on päivätty 25. lokakuuta 2008. Huh! Ideana oli lähinnä pitää itselle ja lähipiirille pientä remppablogia, koska tässä sitä rempattavaa oli ja ne extreme makeover- tyyppiset kuvat oli kiva saada koneen syövereistä helpommin katseltaviksi. Pikkusen on ollut mukana ihan sitä perusarkea, mitä tässä meidän sirkuksessa on ja jossakin kohtaa sisustustakin...remppaa kun ei voi ihan koko aika tehdä. Merkittävimpiä juttuja ehkä tässä on ollut muutaman vuoden takainen pidempi blogitauko, kun asuimme kerrostalossa "evakossa". Sillon tajusin, että en halua muuttaa tästä ihanasta rintamamiestalosta pois koskaan ja huomasin, kuinka kivaa bloggaaminen olikaan ollut ja sitä oli jäänyt kaipaamaan. Mulla olikin useampia erilaisia blogeja, mm. treeniblogia, mutta Wiikilän tila on rakkain ja ainoa, mikä on ollut säilyttämisen arvoinen. 
 Kuten sanottu, remppaa ei voi tehdä koko ajan ja siksi tämä blogi on pikkuhiljaa muotoutumassa enemmän lifestyle- blogin suuntaan( koska mun mielestä vanhassa talossa asuminen jos joku, on elämäntapa!!). Koskaan tästä ei tule mitään supersuosittua, eikä se ole itselläni edes tarkoitus, mutta rintamamiestalossa eläminen ison perheen kanssa on sellainen omanlaisensa maailma, mistä on kiva sillon tällön kirjotella omaksi ilokseen ainakin:). Villasukat, jätevesijärjestelmät, kirppislöydöt, yrjötaudit, huonot valokuvat, vanhat tavarat, remppa- ja sisustussuunnitelmat jne kaikki suloisessa sekamelskassa, erityisesti itseä varten tallennettuna, mutta myös niitä lukijoita varten, joita rintamamiestalon elämä ja sen tunnelmat viehättää:). 
 Sellasta:). Sitten vielä tarvis haastaa neljä bloggailijaa mukaan! 
 Haastan:
Juli´s
Koivurinne
Kirpparikeijun kotona
Vihreä Talo

Kyseiset blogit on tyyliltään sellasia, joista itse tykkään ( kuten myös haastaja Vileksenhovi), on myös toooosi monta muuta ihan yhtä loistavaa blogia, mutta nämä nyt ehkä valikoitui suhteellisen ahkeran postaamisen vuoksi; jos joku vaikka sais uusia blogeja näistä lukulistaansa.
 Vaikka koitan välttää oman naamani näyttämistä täällä netin ihmeellisessä maailmassa, tällänen otus täällä nyt kuitenkin bloggailee. On kuulemma kiva tietää, kuka on blogin takana, väittävät.

Se on moro, palataan taas astialle:)


2 kommenttia:

Mima kirjoitti...

Kiva kun lähdit mukaan! :) Sinulla on kiitettävän pitkä blogihistoria jo takana! On mukava lukea rempan lisäksi mitä muuta siellä rintamatalossa puuhataan eli nykyajan lifestyleblogit on mukavaa luettavaa! :)

Elisa M. kirjoitti...

juu onhan tässä tullut notkuttua, vaikka tosiaan välillä on ollut pitkiäkin taukoja. oli kiva lähteä haasteeseen mukiaan, jokusia on vuosien varrella tullut, mutta en oikeen oo koskaan jaksanut niihin tarttua:/. nyt ryhdistäydyin :D