keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Lunta!!

Viikonloppuna saatiin lunta tänne rannikollekin! Otettiin ilo irti ja ulkoiltiin koko perheen voimin, kaivettiin lumikolat ja pulkat esiin! Nyt tuo lumi on muisto vain, tilalla on sitä perinteistä mutaa ja vesilätäkköä...
  Jokusen kuvan kerkesin sentään nappaamaan muksuista ja pihasta. Kuvassa kuistin edessä nököttävät tuijat, keväällä nekin joutuvat " muuttamaan", kunhan keksitään mikä paikka pihassa niille olis luontevin.
 Joulua ollaan laiteltu jo kotona, glögiä juotu ja ekat joulutortutkin väännettiin viikonloppuna. Pariin vuoteen ei ole ollut kuusta sisällä, johtuen pikkuihmisistä, mutta ehkä tänä vuonna? Jos sen kiinnittäis vaikka latvasta kattoon ;D. Meillähän on musta muovikuusi, se on niin hieno, että harmittaa tuolla varastossa sitä pitää vuosi toisensa jälkeen. Tosin se saattaa olla jotenkin liian synkeä, ainakin niin kävi meidän ikkunatähdille; metsästin 4 vuotta sitten mustat ja nyt ne jotenkin vaan tuntuu jo niin vanhanaikasilta...ehkä ens vuonna en niitä enää laita. Katsellaan jouluvaloalesta, jos löytyis tilalle vaikka valokranssia tai jotain muuta kivaa. Jouluvalot on aina alessa jo hyvissä ajoin ennen Joulua, kun tämän marraskuun ja joulukuun alun jaksaa kärvistellä, niin saattaa tehdä sitten tosi edukkaita löytöjä;)

 Heippa taas, tuunauspostausta tulossa johonkin väliin:)

Ei kommentteja: