keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Unelmakeittiöitä ja keittiöunelmia:)

 Sain tossa joulun alla Murulta uuden puhelimen. Ongelmana vaan on, etten onnistu millään siirtämään kuvia luurista koneelle. Hommaa yritin ja yritin ( joo ei onnistunut, vielä)ja kun koitin löytää muka tallentamani kuvat koneen sisuksista, löysinkin kansiollisen "hukassa" olleita kuvia. Joku tarkoitus siis silläkin, etten ole kovin nokkela näiden tekniikan vempeleiden kanssa. Häviksissä oli muutamat keittiökuvat, joita olin kaivannut jo pidempään...
 Mehän kokeiltiin jokunen vuosi sitten kerrostaloasumista. Keskustasta löytyi mukava kämppä hyvältä paikalta, vaikkakin pinnat sai sitten räjäyttää ihan kokonaan ja jokapuolelta. Etenkin keittiö oli niin kammottava, että siitä otetut ennen- kuvat päättivät ihan itsekseen olla sen verran outoja, ettei niitä ikinä sitten koneella saanut auki :). Säästytte siis niiltä. 

 
  Oli kyllä ihana tunne, kun sai suunnitella keittiöstä just sellasen, kun itse halusi. Päädyttiin Ikeaan ja upea musta korkeakiiltoinen keittiö valkoisilla, kiiltävillä tasoilla siitä sitten tuli. Tänne rintamamiestaloon en samanlaista olisi lähtenyt tekemään, mutta tonne kerrostaloon se sopi tosi hienosti. Välitilaan hankittiin valkoiset, fasettihiotut laatat tiililadonnalla.
  Liesituuletin valittiin muistaakseni Savon mallistosta. Herätti kyllä keskustelua, kun vieraat hoksasivat sen toimivan kaukosäätimellä!
Keittiö oli kyllä tosi iso ja pitää myöntää, että vaikka kerrostaloasuminen ei meille sitten ollutkaan se omin juttu, on kyseistä keittiötä ollut tosi kova ikävä! Kaikki toimi hienosti, oli nättiä ja riittävästi tilaa isommallekin porukalle. Etenkin kun nykyinen kööki alkaa todellakin vetelemään viimisiään, harmittaa...tosin täällä se keittiöremppa on sitten vielä edessäpäin, miten kutkuttava ajatus sekin. Paras siis vielä tulossa, joskin ajankohta on jossakin pitkällä:)
 Haaveillahan aina voi, se ei maksa mitään:). Millainen olisi sitten se unelma tänne taloon? 50- luvun kaapit ilman muuta, tämä Kvänumin mallistosta löytyvä on ihan täydellinen ( kuva Creannon nettisivuilta), jos ei oikeesti vanhoja kaappeja löydy. Ihana!
 Täällä aletaan valmistautumaan pikkuhiljaa Nuutipukinpäivän viettoon, kunhan koululaiset kavereineen tulevat kotiin. Leivotaan pakkasesta joululta jäänyt piparitaikina pois, suditaan nassuun jotakin hauskaa ja sitten naapureille laulelemaan:). Mukavaa Nuutinpäivää kaikille!

2 kommenttia:

Mima kirjoitti...

Onpa ollut upea keittiö teillä! Tuo Kvänumin keittiö tuossa kuvassa on kyllä aika näpee! Hyvin saatu vanhaa tyyliä siihen :)

Elisa M. kirjoitti...

Kiitos; olihan se hieno, mutta kun ei sitä mukaankaan saanut muuttaessa :D. Olen ymmärtänyt, että tuo Kvänum on suht hinnakas; olis kyllä niin ihana löytää ihan alkuperäsiä vastaavia;)