maanantai 11. tammikuuta 2016

Rintamamiestalossa varmaan yleisin ongelma on säilytystilan puute, niin myös meilläkin.  Etenkin nyt, kun kelit on mitä on, välillä reippaasti plussan puolella ja kohta taas komeet pakkaset, meidän eteinen on ihan kaaoksessa!! Ulko- oven kun avaa, joutuu raivaamaan tiensä toppahousujen, kenkien, hanskojen, ulkkareiden, laukkujen jne läpi jos mielii peremmälle. 
 Kaiken ton suhteen oon vähän jo luovuttanut; viisilapsisen perheen eteisen ehkä kuuluukin näyttää tältä:). Tarvittava kuitenkin löytyy kun tarve vaatii, vaikkakin vähän joutuu välillä etsimään myös sitä pitkää pinnaa! Naulakoita on ja pieni kaappikin parilla laatikolla, ei vaan riitä. Haaveena olisi sulkea eteisen ja olkkarin välinen seinä kokonaan ja siten saatais esim liukuovikaappi kaaosta helpottamaan... Kuistin remppaaminen toki poistaisi ongelman myös, kun siitä saatais lämmintä tilaa.
 Jaimen muutettua meille, mukana seuras myös yksi säilytysongelma lisää... Minne ihmeeseen säilön Jaimen vaatteet??!!?? Nyt tuntuu, että niitä pursuu joka paikasta! 
 No, kyllä nekin paikkansa jossakin kohtaa löytää, siihen asti on vaan jaksettava isompaa kaaosta:). 

Ei kommentteja: