tiistai 29. joulukuuta 2015

Perheenlisäystä:)

Heippa!
 Joulu sitten meni...eipä paljon tehnyt mieli joulukuussa bloggailla, kun ajatukset oli niin kivoissa jutuissa:). Meille tuli supersöpö perheenlisä juuri joulun alla...
 Kiinanharjakoiramme Siiri oli jo kauan ollut selkeesti vähän yksinäisen olonen, harjikset kun on tosi seurallista sorttia yleensä. Juuri joulun alla meille sitten kotiutui karvaton versio harjakoirasta( Siiri on puuteri eli pitkäkarvainen)eli ihana Jaime. Jaime on 2- vuotias tšekkiläinen poju, joka tuli meille kennel Miinuksen kautta sijoitukseen. Aivan ihana tapaus kyllä, alku lähtenyt hienosti liikkeelle. Ihan kun Jaime olis ollu meillä aina! Näistä koiratouhuista tulee varmaan jatkossa kirjoiteltua tännekin enempi. Nyt jännitetään, mitä Jaime sanoo raketeista; asutaan pellonlaidalla ja tää on ihan yleinen raketinampumispaikka tällä alueella. 
 Ikimuistoista Uutta Vuotta kaikille, palataan taas tänne ens vuonna 😊🎉

4 kommenttia:

Villa Sievähelmi kirjoitti...

Ompas komea tapaus :) Meilläkin on Kiinanharjakoira Neiti Puuteri sellainen Hulda.Hän on kolmme vuotias ja tooooosi toooosi seurallinen!Käytännössä katsoen on kokoajan siellä missä minäkin ♥ Helppo otus on ja ihana juuri kun on niin seurallinen.Tämä meidän neiti rakastaa kissoja :) Meillä kun niitä on 5 ja on kasvanut niiden kanssa . Muakvia hetkiä teille sinne uuden perheenjäsenenne kanssa :)

Elisa M. kirjoitti...

Kiitos kehuista Jaimen puolesta, komea hän onkin ( tietty olen vähän jäävi tähän kommentoimaan asiaa ;D) On kyllä tosi seurallinen rotu; se itseasiassa yllätti meidät ihan kun eka harjis meille tuli. Terkkuja Huldalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä. Siiri varmaan tykkää kaverista. Sanontahan kuuluu jos otat yhden harjiksen haluut pian toisen jne...
Jaime on kaunis ja ihanan värinen <3
Siirille ja teille koko perheelle hyvää akanutta vuotta 2016 ja paljon onnellisia hetkiä toivoo koiramummeli.
-Pudervippa-

Elisa M. kirjoitti...

kiitos, teille myös koko porukalle ihanaa talven jatkoa <3