torstai 6. heinäkuuta 2017

Lastenhuoneen muutos alkoi:)

Moikka!
 Tässä ollaan laitettu viimeaikoina kämppää niin hyrskynmyrskyn, ettei oikein itsekään oo pysynyt mukana! Vähän tilat alkoivat käymään pieneksi meidän perheelle ja piti oikein tosissaan miettiä, millaiset nukkumajärjestelyt oikein saadaan aikaan. Suunnitelmia on ollut niin väliseinien kuin jopa laajennusten väliltä ihan kaikkea, mutta lopulta päädyttiin kaikkein yksinkertaisempaan ratkaisuun.

 Me vanhemmat päädyimme nukkumaan olohuoneeseen. Ilmeisen yleinen ratkaisu isoissa perheissä, sillä ei sitä kovin moni ole mitenkään outona ratkaisuna pitänyt.  Hankittiin vielä uusi sänky ja uudet patjat, mutta olkkarista sitten myöhemmin enempi. 
  Meidän kanssa aiemmin huoneen jakaneet pikkuihmiset pääsivät myöskin nukkumaan alakertaan ja saivat oikeastaan ihan oman huoneen. Superhyväidea oli hankkia pikkusille mitoitettu kerrossänky! Näin lattiatilaa jäi leikeille ja kyllähän kerrossänky on aina aika jännä, etenkin 2- ja 3- vuotiaille :D. Kuuklettelin useampana päivänä ja lopulta sitten päädyimme hankkimaan sängyn Veken Kalusteesta, eikä tarvinnut pettyä. Itse vierastan näitä firmoja, jotka tekevät "blogiyhteistyötä" ties kenen kanssa ja aika skeptisesti suhtauduin heidän sivuillaan olleiden blogilinkkien takaa löytyviin hehkutuksiin( niinkuin aina ), mutta kyllä tää oli ihan nappiostos. Jämäkkä sänky ja mieskin kehui, että oli helppo ja nopea koota! Otettiin sängysaluslaatikkokin, sinne mahtui hyvin kaikenmaailman legopalikat ja mikä tärkeintä ( :D), sen alta mahtuu imuroimaan vaivatta. Lapset olivat omasta huoneestaan innoissaan ja olivat odotelleet jo pikkuserkulta keväällä saatua "perintölamppua" seinälle siitä asti, ilmeisen mieleinen siis :D

Tein vanhaan jo käytöstä poistettuun nukkumatyynyyn kivan tyynynpäällisen vanhasta vohvelikankaisesta käsipyyhkeestä. Ostin pari ihanan pirtsakkaa räsymattoa Tigerista ja siinä se sitten olikin, huone valmis. Varsin värikäs kokonaisuus, koska huoneessahan on se punapohjainen kukkatapetti, mutta silti toimii oikein kivasti. Myöhemmin lisää kuvia.
 Näillä järjestelyillä saimme meidän omaa rauhaa kaipaavalle koululaiselle ihan oma huone ja sen sisustaminen onkin vielä hieman työnalla. Suunnitelmissa on nimittäin tapetoida pojan huone uusiksi, jotenkin huoneen tämänhetkiset harmaat kukkatapetit ei oikein sovi 11- vuotiaalle kollille ;D  . Tapettien valinnan siirrän suosiolla syksymmälle, mutta jotain kivaa ehkä vihreää on luvassa.

 Täällä jatketaan kesälomaa huushollaten, ehkä ehdin postailla tännekin jossakin välissä. Kohta on Jazzitkin!

Ei kommentteja: