keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Testing, testing :)

 Päätin kokeilla uutta kuvankäsittelyohjelmaa. Olen ihan poropeukalo tälläsissä tietoteknisissä asioissa, mutta into olis kova oppia. Nytkään en saanut tehtyä sitä mitä olisin halunnut, kun tein ruokaa samalla ( joo, äiti- ihmiset harrastaa multitaskingia, eiks niin...), mutta ehkä jokunen valvottu yö tietokoneen seurassa auttaa. Tykkään kauniista kuvista ja itse luen monia blogeja kuin kuvakirjaa; skrollaan vaan kuvat läpi sen enempää teksteihin paneutumatta. Fiilistelen vaan niitä ihania tunnelmia ja ihastelen kauniita kuvia. Sellaisia tykkäisi omassakin blogissa julkaista.
 Syksyllä yritän päästä jälleen valokuvauskurssillekin, mikäli vaan netti- ilmottautuminen onnistuu... Lukioaikoina kuvataidepainotteisessa lukiossa( eli noin vuosisata sitten) harrastin kuvausta ihan tosissaan, kävin kursseilla jne, mutta niin nekin jutut sitten vaan unohtui. Jossain kohtaa päivitin järkkärini digitaaliseksi, mutta en osaa sitä käyttää :D. Tosin sekin kapistus näyttää ihan museoesineeltä sekin, joten ehkä senkin uusiminen on edessä. 
 Nykyään kuvailen vaan puhelimella. Se on aina yleensä mukana, mutta kuvan laatu ei aina ihan päätä huimaa. No, on riittänyt tähän asti hyvin. Näpsäisin meidän kuistilta kuvan, siellä on hyvin maalaisromanttinen tunnelma näin kesäisin. Tuntuu että aina on huono ilma tai pihalla niin paljon paarmoja, että ollaan paljon oleskeltu tänä kesänä kuistilla. Leikitty, syöty, löhöilty, joku on pelaillut... mitä vaan. Ihanaa tää kesä silti vaan on! Ollaan otettu niin rennosti, että toisaalta ensi viikolla sitä suuntaa jo ihan mielellään töiden pariin.

 Aurinkoista loppukesää!

Ei kommentteja: