torstai 27. heinäkuuta 2017

Teinipojan huonetta uudistellaan :)

Hellurei!


 Meillä tämän kesän teemana on ollut lapsukaisten huoneiden uudelleenjärjestely. Nyt kun me vanhemmat ja kaksi pikkusinta valtasimme alakerran, sai meidän paljon itsekseen viihtyvä muksumme oman huoneen. Käytännössä kaikki huonekalut olivat jo valmiina, mitään ei onneksi tarvinnut ostaa.

 Sen sijaan tapetit tilasin sitten Elloksen alennusmyynnistä. Jotenkin toi kukkakuosinen, vaikkakin tosi nätti, tapetti tuntui vähän turhan tyttömäiseltä reippaalle nuorelle miehelle. Yhdessä revittiin vanhat tapetit pois, ikinä ei ole mikään tapetti lähtenyt näin helposti seinästä irti! Ihan uskomatonta! Ja sitten tunnustus: en ole ikinä tapetoinut. Nyt päätin testata, kun kaikki sanoivat sen olevan ihan helppoa touhua... nooh, yksi päivä siinä meni eikä se kyllä paikotellen mitään kovin helppoakaan ollut, mutta lopputulos on ihan välttävä ja uusi tapetti on kyllä todella hieno!! Nyt uskallan laittaa alakerrankin tapetit kuntoon, kun sen aika joskus tulee.

 Vielä ei muita kuvia ole tarjolla, jahka saadaan kaikki lopullisesti paikoilleen niin katsotaan lisää sitten. Tyyliltään huone noudattelee muun huushollin linjaa, mix and match :D. Kuvissa näkyy pari aarretta; vanha helmitaulu on kirppislöytö muutaman vuoden takaa ja vintagekello mummun peruja. Verhot aiheuttavat vielä pientä päänvaivaa, koska tähän huoneeseen ei saa verhotankoja. Eiköhän sekin ongelma jotenkin ratkaista. Uudet lakanat on hankittuna,  matto( sekin itseasiassa mummuni vanha) huonetta varten pesulassa ja sitä rataa. Huoneen asukkikin vaikuttaa tyytyväiseltä, se on pääasia.

 Palaillaan!


Ei kommentteja: