keskiviikko 24. helmikuuta 2010

duhadenä edelleen...:/

Kevennykseksi taas kisu-a kuva:). Nassehan se siinä, ihanassa kevättalven auringonpaisteessa. Kissat ovat muuten ottaneet uudet, ehkä hieman hiirentuoksuiset ( ainakin mukavia koloja oli)kaapit ilolla vastaan. Varsinkin vaatekaapin päällä on mahtava loikoilla.


Ei sitten tule uuden kaapin kuvaamisesta mitään, kun vanha lipasto on hieman edessä. Ei jaksettu ehtoolla sitä enää purkaa ja kantaa ylös lastenhuoneeseen. Huomaa kyllä, että flunssa vie voimat. Tässä kuitenkin kuva ruokahuoneen senkin päältä. Olkkarissahan nuo samat roinat alunperin oli, sen yläkertaan siirtyvän lipaston päällä. Jännä miten sitä itse ihastuu tiettyihin esineisiin, ja haluaa pitää ne näkösällä. Tuon peilin tilalla oli vanha akkunanpoka. En todellakaan halua sitä minnekään varastoon jemmaan ja sen uusi sijoituspaikka aiheutti hieman päänvaivaa. Meillä kun seinätilaa ei juurikaan ole( ovia ja akkunoita joka puolella), on paikat vähissä. Jos ja kun( pidetään peukut pystyssä)saan olohuoneeseen vaatekaapin tilalle talonpoikaisen kaapin, jää seinällekin tilaa ja poka pääsee sitten siihen. Taidan vielä jonkun kivan tekstin siihen taiteilla.
Ja koska pikkulinnut ovat laulaneet, että meitä nuhaneniä on joka toisessa huushollissa, tulee tässä aivan ihanan ja oikeasti oloa helpottavan kuuman juoman resepti:
Flunssantappajatee:D
Rooibos- teetä( mieluiten irtoteetä luomuna; tosin esim. Nordqvistin pussirooibos on myös hyväksi havaittu)
luomusitruunan mehua
luiomuinkivääriä joko raastettuna tai paloina oman maun mukaan
luomuhunajaa
Eikun nauttimaan! Sopii juoda vaikka litratolkulla ja muutenkin, kuin flunssaisena. Inkivääri kannattaa antaa hetken muhia.
Pysytään terveenä!

Ei kommentteja: