torstai 18. helmikuuta 2010

Jännitystä ilmassa...

Mä olen tehnyt kaupat erinäisistä jutuista ja nyt innosta puhkuen odottelenkin n iitä ihanuuksia saapuvaksi...Empä kerro mitä on tulossa;P

Tuntuu tuo ihanan keväisesti paistava aurinko virkistävän ja innostavan kaikenlaiseen kodin siistimiseen ja järkkäilyyn; kaikki tuntuu olevan niin nuhjuista ja liian talvista. Taidan kaivella mummun perintökipot kaapista ja istutella vaikka helmililjoja. Ihan vielä en aio laittaa kevätjuttuja, koitan odotella pääsiäiseen . Sillon juhlitaan Otson synttäreitäkin.

Viimisin uudistus meillä taisi tuo "kodinhoitohuoneen" fiksaus. Isoin puute tässä huushollissa on juuri tuon tilan totaalinen puuttuminen, ja olen kyllä todella kade niille, joilla sellainen on. Hätä keinot keksii, ja olenkin hyödyntänyt talomme älyttömimmät hukkaneliöt tähän tarkoitukseen. Nykyisen ruokahuoneemme nurkassa on kierroportaat, joiden alla on sellasta ihan mihinkään käyttöön sopimatonta tilaa. Siellä on nyt sitten ruokavieraita viihdyttämässä "kodinhoitohuoneeni", heh. Vihdoinkin mies sai naputeltua seinään nuo kaksi naulakkoa puolipitoisia vaatteita varten. Ne naulakot oli aikas löydöt mielestäni; maksoivat 12 euroa kappaleelta, kun jossakin olen törmänny samanlaisiin, mutta jopa lähes satasen hintaisiin "merkkituotteisiin". Huh.
Takaseinää vasten onkin tuunaamani silityslauta. Nitojalla kiinnitin tuon ruusu- kankaan ja saa olla aina esillä. Käyttöä silityslaudalla meillä ei juurikaan ole;)
Jännitystä on ilmassa tosiaan niiden uusien huonekalujen vuoksi, mutta nyt taitaa keittiömmekin saada vihdoin ne tapetit! Juhuuu! Kaverini lupasi ens viikolla tulla tapiseeraamaan. On tätä odotettukin:)

1 kommentti:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onpas kiva, kun sinulla sama projekti kuin meillä.

Kyllä sitä pieneenkin tilaan saa kaunista ja toimivaa, kun hiukan näkee vaivaa.
Tuo ruusukangas on ihana!!!!

Mukavaa viikonloppua!