torstai 25. helmikuuta 2010

Lisää rahanmenoa...

Käväisin tänään lasten kanssa kaupassa. Kotona alkoikin sitten se iänikuinen hermojen kiristyminen. Meidän jääkaappi on armottaman pieni meille. Ei siinä auta muu kuin totuutta silmään katsominen tässä asiassa. Jos ja kun saan jotenkin muutaman päivän sapuskat tuupattua kaappiin ja ovenkin vielä nopeesti kiinni, on aivan turha kuvitella sinne sitten mahtuvan mitään ruokaa.
Mieskin on herännyt tähän ongelmaan. Olin aivan ällikällä lyöty, kun muutama viikko sitten kertoi haaveilevansa( no, ehkä vähän väärä ilmaisu, mutta siis tajuatte pointin;))Smegin retrojääkaapista!!! Siis mitä!!! Arvatkaa olenko sellasesta vihjannut, kerran jos toisenkin...nyt ilmeisesti pitkä aivopesu ja kaikenmaailman sisustuslehtien pakkoluettaminen kantaa siis hedelmää:)
Nykyinen kaappi on ihan perus jääkaappipakastin, jonka suunnittelemme siirtävämme autotalliin ja tilalle sitten Smeg. Maksavat maltaita Suomessa, ilmeisesti jossakin vaiheessa Saksasta sellaisen tilaamme...pieni säästöoperaatio vaan ensin;). Musta olis aivan ihana, punainenkin...

3 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Meille piti tulla tähän uuteen kotiin vaalea smeg. Ei sitten kuitenkaan raaskittu. Mutta ainakin seuraavaan paikkaan se tulee. Otetaan vaikka lainaa jos ei muu auta! :)

Meillä oli tänään öljypannu aamulla mykkänä, ja koko talo oli kylmä kuin ry**** helvetti. Ehdin jo miettiä, että tuonne pannuhuoneeseenko se smegin suuruinen raha sitten meneekin, mutta o n n e k s i pannu alkoi taas hurisemaan. Mikä lie oikosulku :/

Mutta joo... Siis miehet on niin ihmeellisiä, kun niiden pitää aina itse keksiä se juttu. Ei käy jos tuputat ja lobbaat, vaan se pitää ihan itse hoksata ja sitten se on maailman paras idea.
Pääasia kuitenkin, että ennemmin tai myöhemmin tajuavat :)

Elisa kirjoitti...

Noi smegit on saksassa tosi paljo halvempia! voin laittaa tänne linkin sinne firmaan, kunhan saan udeltua sen siipalta;)
ONNEKSI teillä ei sentään tule mitään isoja pannu remppoja, huh! kai tämä kylmyys saanut senkin vähän sekaisin;)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Laita vain sitä linkkiä! Smeg shopilta kun kysyttiin tarjousta niin meni yli kahden tonnin...!