tiistai 23. helmikuuta 2010

Tadaa!!

No nyt mä voin tehdä pienen paljastuksen; tullut hankittua kotiin pari ihastuttavaa kaappivanhusta!! Netissä törmäsin molempiin, ja oli hieman mutkia matkassa...mm. matkahuolto hukkasi yhden kollin ja niin edelleen...No eniveis, hyvää kannatti odottaa.
Keittiössä oli siis tarvetta erilliselle astiakaapille. Meillä kun mummun perintöastiat ovat sijoittuneet tällä hetkellä mm. vaatekaappiin, olin jo kotvan etsiskellyt niille arvoistansa säilytyspaikkaa. Tässä kuvassa on keittiön "romunurkka", tuo rottinkijuttu keräsi vaan kaikenlaista rojua sisuksiinsa eikä tossa seinähyllyssäkään ollut mitään järkeä, noin niinkuin säilytyksen kannalta.
Uusi ( tai "uusi", kaappi on vuodelta 1919) kaappi on sitten tässä, tadaa! Jopa meidän esikoinen ihastui siihen ja sen on jo hyvin;D. Astiat odottavat vielä siellä vaatekaapissa, koska mulla ei oo hyllypaperia!! Hakusessa ois esim Tildan ihanaa käärepaperia, mutta näyttävät olevan joka paikasta loppu. Tai ehkä laitan jotain kierrätyspaperia ja hieman pitsinauhaa, saas nähdä. Nuo kranssit on oikeestaan alunperin ostettu lastenhuoneen ikkunoihin jouluksi, mutta sopivat meidän puna-valkeaan köökiin hyvin nytkin olematta liian jouluiset kuitenkaan.
Tällästä...Kaappeja tuli toinenkin, mutta sen kuvaan huomenissa pistän kuvaa kun ehdin. Ollaan vieläkin kipeinä, tylsää!!
Nuo vanhat kaapit saivat mut kyllä ihan pauloihinsa. Kyllä noi meidän Ikea- lipastot( mitkä on kyllä ihan nättejä, mutta...)näyttävät nyt niiiiiin halvoilta ja jotenkin hengettömiltä. Mitähän kaikkea nämäkin kaapit kertoisivatkaan, jos osaisivat...:)

4 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kaunis kaappi, aivan ihana!!!!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Oioi, mikä kaappi! Ihana!
Minä pidin myös siitä ylemmän kuvan seinähulystä. Siihen saisi ihania asetelmia... :)

Elisa kirjoitti...

seinähylly päätyi meidän makuuhuoneeseen; jotain ihanaa siihen laitankin, jahka ideoiota tulee:D

misi kirjoitti...

ihana kaappi, mistä sinä Elisa aina komppaat noita kalusteita?